Vær med når bransjenyhetene lanseres!
Restaurantexpo er møteplassen der råvarene, drikken og inspirasjonen står i sentrum. På messen vil du sammen med andre restauratører, kokker og kjøkkensjefer få treffe bransjens ledende leverandører som viser frem nye, spennende ideer for hvordan din restaurant skal skille seg ut fra mengden. Kjente kokker og forelesere gir deg massevis av tips til hvordan du påvirker gjestenes opplevelse med lyd og lys, hvordan du kan utvikle menyen og mye mer.
Reastaurant Expo 2016-Norges varemesse Lillestrøm 17.-18. februar 2016
Utstillerne viser:
• Mat og råvarer • Økologiske råvarer • Drikke
• Utstyr • Restaurantkonsepter • Menyforslag
• Bordservise • Innredning og design
Hvorfor skal jeg besøke messen?
Omfang – utstillere kommer sammen og viser det aller siste markedsfører råvarer, mat, drikkevarer, krydder, emballasje, møbler, utstyr, redskaper, klær, IT-systemer, konsepter og mye, mye mer
Tydelige fokusområder – disse viser de aller nyeste konseptene av mat, drikkevarer og utstyr
Utdanning – spesialdesignede seminarer og aktiviteter med bransjens fremste eksperter bidrar til utvikling av ferdigheter og kompetanse
Gratis – gratis inngang for besøkerne og gratis seminarer
Kompakt – lett å komme seg rundt og navigere i messehallen, noe som sparer verdifull tid
Effektiv – møt bransjen under to intensive dager i en profesjonell setting.